Νέα

Η Βενέτα κάνει SuSuRus !

Γίνεται «σούσουρο» έλεγε η γιαγιά μου και για να γίνει σούσουρο σήμαινε πως κάτι είναι καλό!
Susurus = λατινική λέξη.
& ας κάνουμε λίγο σούσουρο γιατί η Ελληνίδα δημιουργός του brand Βενέτα Κόκκου, επιλέγει τη Θεσσαλονίκη για να κάνει το σουσουρό της!

Τη Βενέτα δε θα σας αποκαλύψω ακόμα πως την γνώρισα, θα σας ομολογήσω πολλά για την ίδια και τις δημιουργίες της που ούτε καν μπροστά της δε τα έχω αποκαλύψει! Η Βενέτα έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πιο γνήσια Σαλονικιά δε θα μπορούσε να σου τύχει για δημιουργός κοσμημάτων. Είναι Παρθένος στο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως η σχέση της με την τάξη και την οργάνωση είναι εως και συζυγική! Αγαπάει την καινοτομία και λατρεύει ότι πιο σύγχρονο, περίεργο και μοναδικό κυκλοφορεί πάνω στο πλανήτη. Επιλέγει να ζευγαρώνει υλικά που δε φαντάζεσαι πως ταιρίαζουν και καταφέρνει κάθε της δημιουργία να είναι παντρεμένη με αγάπη και αφοσίωση. Η εργατικότητα της είναι ένα από τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα της, τόσο που προλαβαίνει και να μαγειρεύει στους άντρες του σπιτιού της αλλά και να μαγειρεύει ιδιαίτερες χάντρες, με κορδόνια, δέρματα και ό,τι βάλει ο νους της. -γιατί ο δικός σου δε βάζει τόσο καλό πάντρεμα-!

Η Βενέτα και εγώ στα Λαδάδικα (Νοέμβριος 2014)
Αγαπάει τη Θεσσαλονίκη όσο κι αν διαμαρτύρεται για τον ΟΑΣΘ, όσο και αν εκνευρίζεται που ο κόμπος δεν έγινε κόμπος δεξιόστροφος. Αγαπάει να συχνάζει σε καφέ της πόλης, είναι του καφέ, του γλυκού και ό,τι επιβάλλει η παρέα! Πέρα από τα κοσμήματα που δημιουργεί, δεν αφήνει ιδέα και καινοτομία να μην την προσπαθεί να την φέρει στα μέτρα της και να την παρουσιάσει στο κοινό της.Η μεταξύ μας σχέση με τη Βενέτα είναι αυτή «Ουά ουυυυ!!!! τι μοντέλο έχω;; » (όπου μοντέλο κοίτα εμένα)Από τη πρώτη φωτογράφιση που κάναμε για τα κοσμήματα της δε μας κάλυπτε ποτέ το 3ωρο και το καλύτερο σε όλο αυτό είναι ότι καμία φωτογράφιση δεν έχει κάτι κοινό με την προηγούμενη και την επόμενη. Θα την ακούσεις να λέει πως τα κοσμήματα συχνά τα φαντάζεται, να δημιουργεί και μετά κλείνει η διαδικασία για την ίδια. Αλλά όταν τα φοράω για τη φωτογράφιση της θυμίζω τον πρώτο της ενθουσιασμό!! Το πρώτο εκείνο σκίρτημα… για να βλέπω στα μάτια της την ευτυχία κάνω το μοντέλο!

Φέτος θέλει τη στήριξη μας να κάνει SUSURUS, τι λες;; Θα της δώσουμε την ώθηση;;

Ακολουθησέ την ΕΔΩ

& πάρε μία μικρή γεύση από τη νέα συλογή της !

όλο το άρθρο εδώ: http://ladysnote.gr/i-veneta-kanei-susurus/