Νέα

Απογείωσε το στιλ σου με τη Μάσκα σου!

Πορτοφόλι Κλειδιά Κινητό Μάσκα Έτοιμη!!!

Όπως φαίνονται τα πράγματα, θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό ακόμα να φοράμε μάσκα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η μάσκα χρειάζεται να μας αρέσει κι ιδανικά ν’ απογειώνει το στιλ μας.

Η μάσκα σήμερα πρωταγωνιστεί σε άρθρα της Vogue, στα best-selling προϊόντα κορυφαίων καταστημάτων και φυσικά σε selfie σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από τις κορυφαίες τάσεις στις μάσκες, καθώς και προτάσεις από τη δική μας συλλογή, γιατί θέλουμε να παραμένεις στιλάτη με τη μάσκα σου από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

  1. Μάσκα Παγιέτα

Τόσο για τις fashionistas της παρέας μας, όσο και για τα κορίτσια που μπορεί με την καραντίνα και τους περιορισμούς να στερούνται τις εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις, που τόσο πολύ αγαπούν,  προτείνουμε τη μάσκα με παγιέτα. Από ασημί, χρυσό και ροζ-χρυσό, μέχρι δίχρωμη παγιέτα και παγιέτα με σχέδια, πρόκειται για μία επιλογή που θα αναδείξει το styling σου και φυσικά την εντυπωσιακή προσωπικότητά σου! Αν επιθυμείς να την ταιριάζεις με όλα σου τα outfits, επίλεξε μία μαύρη παγετένια μάσκα ή μία μάσκα σε ασημί/χρυσό. Αν πάλι προτιμάς η μάσκα σου να είναι ένα statement στοιχείο της εμφάνισής σου, προτίμησε τις δίχρωμες! 

Εννοείται ότι η παγετιένια μάσκα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γιορτές, καθώς προσφέρει στην εμφάνισή σου αυτό το extra, που απαιτούν οι γιορτινές ημέρες! 

Σε κάθε περίπτωση η παγιετένια μάσκα ήρθε για να μείνει! Εσύ θα την τολμήσεις;

 

“pleiades”

2. Υφασμάτινη Μάσκα με Μοτίβα

Καρό, φλοράλ, ριγέ και λαχούρια είναι κάποια από τα βασικά prints που κυριαρχούν στις τάσεις των υφασμάτινων μασκών! Φυσικά το Susurus δε θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτήν την τάση, γι’ αυτό και σου προσφέρουμε μία τεράστια ποικιλία από υφασμάτινες μάσκες, έτσι ώστε να τις συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα και πανωφόρια. Τόσο εσύ, όσο κι οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσετε να δώσετε μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη νότα στις εμφανίσεις σας.

Στιλιστικό Tip: Ολοκλήρωσε το styling σου, συνδυάζοντας την υφασμάτινη μάσκα σου με μία από τις handmade Susurus αλυσίδες μάσκας. Στο eshop μας, αλλά και στο Instagram account μας μπορείς να βρεις αρκετές επιλογές, για να διαλέξεις!

“stardust-dreams”

 

 

“canabis”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“holly jolly Xmas”

  1. Χριστουγεννιάτικες Μάσκες

Για τα πιο fun κορίτσια της παρέας, αλλά γιατί όχι και τ’ αγόρια, προτείνουμε τις χριστουγεννιάτικές μας μάσκες! Για να σε προλάβουμε, οι μάσκες αυτές είναι υφασμάτινες κι αναπνέουν, όπως όλες οι υφασμάτινες μάσκες μας! Οπότε, μη φοβηθείς να τις επιλέξεις. Κάνοντας αυτήν την παιχνιδιάρικη κι άκρως γιορτινή επιλογή, όχι μόνο διασκεδάζεις εσύ κι όσοι σε βλέπουν, αλλά φροντίζεις και το περιβάλλον, καθώς πρόκειται για μάσκες, από περισσεύματα υφασμάτων, που πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται, πράγμα το οποίο σημαίνει zero waste!!!

 

  1. Σετ Μάσκα με Scrunchie

Burberry print, τζιν υφάσματα και πολλά εμπριμέ σχέδια έρχονται να παρουσιάσουν τη νούμερο ένα τάση στις μάσκες, που δεν είναι άλλη, από το σετάρισμά τους με matchy-matchy scrunchies! Επίλεξε ανάμεσα σε πάνω από 5 διαφορετικά σχέδια, αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και ανέδειξε την έντονα stylish προσωπικότητά σου με τα αξεσουάρ σου!

“diamond pair”

 

Το πιο ιδιαίτερο σετ όμως, σου το κρατήσαμε για το τέλος! Μάσκα από διάτρητη δερματίνη (εξίσου πρακτική και εξυπηρετική σύνθεση με τις υπόλοιπες), σε μπορντό χρώμα. Πρόκειται για μία τάση που οι fashionistas της παρέας έχουν ήδη δει στα περιοδικά και τα social media και τώρα μπορείς να της έχεις στα χέρια σου – στο πρόσωπό σου εννοούμε – σετ με το ίδιο scrunchie!!!

 

“diamond pair”

 

Είτε συμφωνείς με τη χρήση της μάσκας, είτε διαφωνείς, πρόκειται για κάτι που δε μπορείς να αποφύγεις, άρα γιατί να μην το απολαύσεις;! Δώσε κι εσύ λοιπόν, μία διασκεδαστική και stylish νότα στα looks σου με τη μάσκα σου, παράμεινε αισιόδοξη και θετική και μην ξεχνάς ότι όλα είναι περαστικά!

Αγόρασε τις SUSURUS μάσκες σου εδώ!